Over Ons


Welkom bij pictures040

Welkom bij pictures040, dé professionele fotostudio in Eindhoven die gespecialiseerd is in het vastleggen van unieke momenten. Of het nu gaat om portretfotografie, kunstfotografie, bruiloftsfotografie of evenementen- of produktfotografie, wij leveren altijd hoogwaardige en professionele diensten.

Walter is sinds 1978 bezig met fotografie. Via de donkere kamer en filmpjes ontwikkelen naar het digitale nu. Hij heeft verschillende gebieden van de fotografie bewandeld, elk met zijn eigen charmes en wetenswaardigheden. We werken met digitale spiegelreflexcamera's en systeemcamera's. Best of the best.


Onze Diensten

Bruiloftsfotografie

Wij bieden complete dekking van bruiloften, inclusief stijlvolle fotoalbums die de magie van jullie speciale dag vastleggen.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Portretfotografie

Onze portretfotografie legt schoonheid en persoonlijkheid vast. Laat ons mooie en unieke portretten van jou maken.

Produkt en Evenementenfotografie

Heeft u professonele foto's nodig van uw produkten ?  Of laat ons de sfeer en emotie van jouw evenement vastleggen met creatieve composities en snelle levering van foto's.


Professionele Fotobewerking

Bij pictures040 bieden wij ook professionele fotobewerking aan om ervoor te zorgen dat jouw foto's er perfect uitzien. Of het nu gaat om retoucheren, kleurcorrectie of speciale effecten, wij zorgen ervoor dat elke foto verbluffend is.


Getuigenis

Linda de Vries: "Ik ben zeer tevreden over de prachtige foto's die pictures040 heeft gemaakt. De portretten zijn echt uniek en laten mijn persoonlijkheid stralen. Ik kan pictures040 ten zeerste aanbevelen!"


Wil je unieke momenten laten vastleggen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!